Programul "Vacante la tara" ofera sejururi de cinci nopti cu preturi intre 150 si 195 lei/ persoana

Data publicarii: 10-09-2010 | Turism

Programul special "Vacante la tara", organizat de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) si care se desfasoara intre 1 septembrie si 31 octombrie, ofera sejururi de cinci nopti, la pensiuni de doua, trei si patru margarete, cu preturi intre 150 lei si 195 lei de persoana.

"ANTREC Romania ofera posibilitatea petrecerii unei vacante in satele romanesti la tarife promotionale, care pe parcursul ultimilor doi ani au ramas neschimbate", potrivit unui comunicat emis vineri de asociatie.

Astfel, pentru o pensiune de doua margarete, sejurul costa 150 lei de persoana, iar la pensiunile de trei si patru margarete sejurul pentru cinci nopti de cazare este de 195 lei de persoana. La program s-au inscris unele dintre pensiunile ANTREC din judetele Alba, Arges, Bihor, Brasov, Buzau, Constanta, Covasna, Gorj, Maramures, Neamt, Suceava si Vrancea.

"Si in acest an multe pensiuni ofera ca bonus mic dejun traditional (branzenturi, oua, dulceata, miere, chec)", mai informeaza reprezentantii ANTREC.

ANTREC este o organizatie neguvernamentala, apolitica, membra a Federatiei Europene de Turism Rural - EuroGites. ANTREC a fost infiintata in 1994, ajungand la un numar de 3.000 de membri, proprietari de pensiuni turistice si agroturistice, mesteri populari, sustinatori ai turismului rural, din 32 de judete. ANTREC promoveaza turismul rural si agroturismul ca forme de turism responsabil.

NewsIn